homesaneeraus

Homesaneeraus

kartoitus, poisto ja homevapaa ympäristö

Homeongelmat vaikuttavat sekä rakennusten että asukkaiden ja tilojen käyttäjien terveyteen. Homesaneeraus ei ole niin yksinkertaista kuin normaali remontointi. Saneerauksen jokaisessa eri vaiheessa on oltava erityisen tarkka sekä tietoinen, siitä mitä tekee ja milloin tekee. 

Monien toteutuneiden homesaneerausten myötä olemme kartuttaneet laajan tietotaidon ja osaamisen sekä tiiviin yhteistyöverkoston. Suoritamme kaikki homesaneerauksen työt eri kokoisissa tiloissa alusta loppuun saakka. Saneeraustöissä toteutetaan kaikkia asetuksia ja määräyksiä niin, että työ etenee turvallisesti.

homesaneeraus

Kartoitus

Homesaneeraus aloitetaan hometutkimuksella ja –kartoituksella. Saneeraus on aina iso työ, joten turhaa työtä ei kannata tehdä. Tutkimuksella rajaamme homesaneerauksen tarpeen ja laajuuden.

Purku ja uudelleen rakennus

Homesaneeraus on tärkeää. Vaativaa työtä on tehdä homesaneeraus. hometalon korjaus onnistuu fridwestin kautta helposti ja ammattitaidolla. Home korjaus on todella tärkeää. Vaarallista asua home ympäristössä ja siksi hometalo korjaus on välttämätön. Home korjaus on yksi osa tätä prosessia.

Kartoituksen ollessa valmis, on seuraavana vuorossa purkutyöt. Puramme kaikki tarvittavat rakenteet ja hävitämme ne erityisen varovaisesti, ettei homeitiöt pääse leviämään muihin rakenteisiin. Normaalista pintaremontista poiketen, hometalon purkutyö saattaa ulottua perustuksiin asti. Turha ja liiallinen purku voidaan välttää, kun asialla on ammattitaitoinen ja kokenut tekijä. 

Jälleenrakentaminen tapahtuu normaalin saneerauksen tapaan (perustuksien uusimista lukuunottamatta). Saneerauksen yhteydeyssä, teemme useasti myös parannuksia rakennuksen hengittävyyteen. Rakenteiden hengittävyys on erittäin tärkeää, ettei homeongelma pääse uusiutumaan.

Lopuksi on vuorossa pintatyöt, jolloin pääsee valitsemaan uudet pinnat ja materiaalit. Samalla voidaan tehdä myös muita haluamianne muutoksia.

lopputarkastus

Fridwest on home saneerauksen ammattilainen. Hometalon korjaus onnistuu fridwestin kautta helposti ja ammattitaidolla. Home saneeraus on tarkkaa ja vaativaa, että sen tekijä ei voi olla kuka tahansa.

Homesaneerauksen viimeinen vaihe on lopputarkastus. Lopputarkistuksen suorittaa VVT sertifikaatin omaava yhteistyökumppanimme Erkki Helimo. Tarkistuksen jälkeen hyväksytään, että tila on taas terveellinen ja turvallinen. Lopuksi tästä kirjoitetaan virallinen lausunto/todistus.